Türk Jandarma Teşkilatı’nın köklü geçmişe sahip olduğunu ve Türkiye’nin huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki görevinin önemli olduğunu ifade eden Vali Gökmen Çiçek, teşkilat mensuplarının kuruluş yıl dönümünü kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.
İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bilgihan Yeşilyurt ise kabulleri ve iyi dilekleri dolayısıyla Vali Çiçek’e teşekkür ederek Kayseri İl Jandarma Komutanlığı faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
Vali Çiçek: "Jandarma Teşkilatı’nın huzur ve güvenliğin sağlanmasındaki görevi önemli"
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Türk Jandarma Teşkilatı’nın 187’nci kuruluş yıl dönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bilgihan Yeşilyurt ve beraberindeki personeli makamında kabul etti.
Yayınlanma :
12.06.2026 11:00
Güncelleme :
12.06.2026 11:00
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: