Başkan Melekoğlu, yaptığı açıklamada, “Kayseri'nin hizmetine omuz veren vekilimiz Sayın Ayşe Böhürler’e yönelik bu seviyesiz açıklamaları reddediyoruz” dedi.
Melekoğlu, söz konusu ifadenin siyasetin üslubuna yakışmadığını belirterek, “CHP Melikgazi İlçe Başkanının kullandığı bu söylem, Kayseri'nin birikimine ve emeğine saygısızlıktır” ifadelerini kullandı.
Milletvekili Ayşe Böhürler’in göreve geldiği ilk günden itibaren şehrin her alandaki yatırımlarına ve projelerine önemli katkılar sunduğunu vurgulayan Melekoğlu, “Bugün Kayseri’de devam eden birçok yatırım, merkez ile yerel teşkilatlarımız arasındaki güçlü iletişimin ve koordinasyonun bir sonucudur” dedi.
Melekoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Sayın Ayşe Böhürler başta olmak üzere tüm milletvekillerimiz, Kayseri'nin taleplerini Ankara’da en yüksek düzeyde dile getirmekte, bakanlıklar nezdinde çözüm süreçlerini yakından takip etmekte ve şehrin her köşesinde vatandaşlarımızla birebir temas kurarak sorunlara çözüm üretmektedir. Kayseri’nin yatırımlarına omuz veren, emek ortaya koyan hiçbir milletvekilimize karşı sırf siyasi rant uğruna yapılan bu tahkir edici açıklamaları asla kabul edemeyiz.”
AK Parti teşkilatları olarak birlik ve dayanışma içinde çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Melekoğlu, “Kayseri’nin kalkınması için çalışan tüm milletvekillerimizin arkasındayız. Şehrimizin her meselesinde çözüm arayan, emek veren, gayret gösteren kadrolarımızla gurur duyuyoruz” dedi.
Açıklamasının sonunda siyasetin amacının hizmet olduğunu vurgulayan Melekoğlu, “Siyaset; şehre değer katmak, millete hizmet etmek ve geleceğe eser bırakmak içindir. Biz bu anlayıştan taviz vermedik, vermeyeceğiz. Kısır ve üslupsuz polemiklerle değil, icraatlarımızla konuşmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.








